Skapa en lund - i teorin

I mars slog mig idén att göra lund av en del av min tomt. I långsam takt givetvis. Vi har alldeles för stort för att göra något som kräver massor av underhåll. 
 
De sista åren har vi röjt massor här, så nu ser man solen. Men det är fortfarande bara trist och tråkigt. Träd och gräs. Och lite för mycket träd fortfarande. Förra året tog vi ner 19 träd på tomten. I år 16 st och då på bara denna del av tomten. Bilderna är tagna före det.
 
 
Sjön som avslutning är lyxigt, lite mossiga stenar på vägen gillar jag. Och så är det träd. Och gräs. Här och där står tuvor med blåsippor och vitsippor.
 
 
Det här är en del av tomten som jag knappt är på, men det gömmer sig även en stor matta vintergröna under ett rejält snår vildhallon.
 
 
Gräsmatta har jag så det räcker och denna nya del av tomten ska inte ta massor av tid i anspråk. Läses: Ska inte ta någon tid alls i anspråk under sommaren. Under våren är det bara roligt.
 
Jag tänker mig en stig genom detta område till att börja med. Och så ska jag och tjejerna leta efter alla blåsipporna som gömmer sig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0