Var är hon?

I fönstret såklart! Jättekul att klättra, man ser när mamma kommer hem från jobbet och dessutom brukar ju katten sitta i det fönstret! Katten har dock valt ett annat fönster på senare tid, jag tror inte han gillade att bli dragen i svansen och kramad så hårt som det bara går...

 

fönstret

 

Dagen idag började så här: Cornelia gjorde ett magplask i en enorm vattenpöl precis utanför dagis. Hon blev lerig och förbannad, jag blev lerig och kunde inte låta bli att skratta och alla kläder fick bytas innan vi kunde göra avlämning vid frukostbordet på dagis. Det finns en första gång för allt =)


Tisdag och sol

Vad gör vi en vanlig dag? Om Cornelia får välja så gör vi en enda sak: Gungar. Det händer någon gång emellanåt att hon faktiskt vill gå av gungan, men det brukar vara efter minst en halvtimmes gungande.

Idag är vi hemma hela familjen. Cornelia har feber utan några andra symptom. A är hemma med henne och själv är jag magsjuk. Jättekul :(

Solen skiner i alla fall och det betyder att alla blir på bättre humör och att alla magsjukebaciller försvinner. Hoppas jag i alla fall!

Mamma illa

Nu mår inte mamma illa längre, men lilla damen förstod att jag inte mådde bra och orden "Mamma illa" har upprepats många gånger senaste dagarna. Cornelia har klappat mig på kinden många gånger och stoppat om mig med täcket i soffan. Nu kan hon i alla fall sluta med det, för jag börjar må mycket bättre. Verkar vara magkatarr, attans attans.

Att Cornelia gillar godis är tydligt efter uppskattningen hon visat godiset som låg i hennes första påskägg: Tugga, smaka, lägg tillbaka och testa nästa, lägg tillbaka och ta tillbaka den första igen. Allt med stora ögon och ett enormt leende. Godis är gott, ja visst. Har hon det från mig? Japp, inga tvivel att hon är min dotter...

Gnäll

Jag vet inte om det är jag eller min dotter som gnäller mest för tillfället, men vi är ganska ömkliga båda två. Cornelia har varit sjuk från och till hur länge som helst, men igår var hon på dagis. Jag hämtade en superglad unge och solen sken. Sen har hon varit den gnälligaste tänkbara och jag har ingen aning om vad som är fel. Jag önskar att hon pratade mer så att hon verkligen kunde berätta vad som är galet.

Själv har jag haft ont i magen och varit illamående sedan i tisdags och det är enligt sjukvårdsupplysningen garanterat inte maginfluensa. Kan vara allt möjligt annat, så suck. Med största sannolikhet inget som smittar, alltid något. Håller tummen för att jag och Cornelia är pigga och glada imorgon.

Glad påsk eller nåt...

RSS 2.0